Krāsnī cepts vistas burrito
Īpašās garšas palīdzēs izcelt KIKKOMAN Teriyaki BBQ mērce ar medu, tam piešķirot gan dabīgo umami, gan saldi pikanto garšo.
4 porcijas
Gatavošana: 1h
Sastāvdaļas:
1 ēdamk. eļļa
1 sīpols, sagriezts kubiņos
600 g vistas fileja, sagriezta
2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
100 ml KIKKOMAN Teriyaki BBQ mērce ar medu
1 tējk. UNI-EAGLE Asā čili mērce Srirača
400 g konservētas sarkanās pupiņas
200 g pagatavoti TILDA Indijas Basmati rīsi
Maza buntīte svaigs koriandrs, rupji sagriezts
4 lielās tortillas
100 g Čedara siers, sarīvēts
Pagatavošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C/180°C.
2. Uzkarsē pannā eļļu un apcep sīpolus 4-5 minūtes vidējā temperatūrā.
3. Pievieno vistu un cep 8-10 minūtes līdz tā kļūst brūna.
4. Pievieno ķiplokus un cep vēl 1 minūti.
5. Tad pievieno Teriyaki BBQ mērci, čili mērci, pupiņas un rīsus, maisot cep dažas minūtes līdz viss ir karsts un tad pievieno 3/4 sagrieztā koriandra.
6. Sadala pagatavoto maisījumu 4 tortillām, aizloka tās, īpaši pievēršot uzmanību, lai aizlocīta ir apakšējā mala.
7. Sagatavotās tortillas liek cepšanas traukā, pārkaisa ar sieru, ievieto cepeškrāsnī un cep 15-20 minūtes, līdz siers ir izkusis.
8. Pasniedziet pārkaisītas ar atlikušo koriandru.