Pikantie Teriyaki desiņu kebabi
4 porcijas
Sastāvdaļas:
4 desiņas grilēšanai
2 paprikas
2 mazi šalotes sīpoli
Bambusa iesmiņi grilēšanai
3-4 ēdamk. KIKKOMAN Teriyaki marināde - mērce
1-2 ēdamk. kļavu sīrupa (tā vietā var izmantot arī medu)
1 tējk. EAST END Garšvielu maisījums Madras karijs, ass
Sastāvdaļas uzkodu mērcei:
250 g Filadelfijas siera
3 ēdamk. KIKKOMAN Dabiski raudzēta sojas mērce, par 43% mazāks sāls saturs
1 tējk. cukura
Citronu sula
1-2 tējk. EAST END Garšvielu maisījums Madras karijs, ass
1 tējk.EAST END Koriandra sēklas, veselas
2 ēdamk. kapātu zaļumu
Pagatavošana:
1. Desiņas un sīpolus sagriež gabaliņos.
2. Uz iesmiņiem dur desiņas, papriku un sīpolus.
3. Pagatavo marinādi, kopā sajaucot Teriyaki marinādi - mērci, kļavu sīrupu un karija pulveri.
4. Iesmiņus apsmērē ar marinādi un cep uz grila ~10 minūtes.
5. Pagatavo uzkodu mērci, kopā sajaucot visas nosauktās sastāvdaļas.
!!! Gatavos desiņu kebabus pasniedz ar uzkodu mērci.