Pokija omletes rullis
Pagatavošanas laiks: 20 min
Uzturvērtība 1 porcijā: 360kJ/86kcal
Porcijas: 4
Sastāvdaļas:
4 gab. GRAUZDĒTAS JŪRASZĀĻU LAPAS
5 olas
100 g Emmentāla siera
10 gab. lociņu
10 pētersīļu zariņu
50 g spinātu
4 tējk. KIKKOMAN POKIJA MĒRCE
1 tējk. saulespuķu eļļas
Pagatavošana:
1. Noskalojiet un sasmalciniet pētersīļus un maurlokus, spinātus noskalojiet un noteciniet lieko ūdeni.
2. Sarīvējiet sieru.
3. Iesitiet olas traukā, pievienojiet zaļumus, 2 tējk. Pokija mērces un sakuliet.
4. Uzkarsējiet eļļu 20 cm pannā. Pievienojiet sakultās olas un gatavojiet uz vidējas liesmas.
5. Pievienojiet sieru un turpiniet karsēt.
6.Kad omlete ir pagatavota, sagrieziet to šķēlēs un ļaujiet tai atdzist. Novietojiet omletes šķēles un spinātus uz nori lapām un sarullējiet tās, ar omleti uz iekšpusi.
7. Sagrieziet rullīti gabaliņos, pasniedziet ar Pokija mērci un dekorējiet ar zaļumiem.