Salāti indiešu gaumē ar kartupeļiem
Ideāli salāti kā pamatēdiens.
4 porcijas
Sastāvdaļas:
3 vidēji lieli kartupeļi
75 g sālīti kešju (Indijas) rieksti
75 g sālīti zemesrieksti
1 vidēji liels sarkanais vai šalotes sīpols
15 ķirštomāti
2 ēdamk. svaigs, smalki kapāts koriandrs
3 ēdamk. PATAK’S saldais mango čatnijs
½ citrona sula
MARSEL smalkais jūras sāls pēc garšas
Melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Novāra kartupeļus ar visu mizu, atdzesē, nomizo un sagriež vidēji lielos kubiņos.
2. Sīpolu sagriež plānās ripiņās.
3. Ķirštomātus griež uz pusēm.
4. Visas sastāvdaļas lielā traukā samaisa kopā.