Atpakaļ

Vistas Yakitori iesmiņi

Vistas Yakitori iesmiņi

Viegli pagatavojams japāņu grilēdiens, kas tiek pasniegts uz iesmiņiem.

4 porcijas

Sastāvdaļas: 

450 g / 2 vistas filejas
3 ēdamk. KIKKOMAN Teriyaki marināde un mērce
2 ēdamk. cukura sīrups vai medus
1-2 daiviņas ķiploka 
1.5 cm svaiga ingvera sakne
2 ēdamk. augu eļļa
COCK Baltās sezama sēklas, grauzdētas, garnēšanai
Bambusa iesmiņi

Pagatavošana:

1. Iesmiņus izmērcē ūdenī vismaz 30 minūtes.
2. Vistas fileju sagriež garenās strēmelēs.
3. Ķiploku un ingveru smalki sakapā.
4. Samaisa kopā ķiploku, ingveru, cukura sīrupu un Teriyaki marinādi.
5. Vistas gabaliņus liek marināde, labi apmaisa un ievieto ledusskapī marinēties 6-7 stundas vai uz nakti.
6. Uz katra iesmiņa uzdur vistas strēmelītes „viļņveidīgi”.
7. Pannā uzkarsē eļļu un uz tās no visām pusēm apcep katru iesmiņu, vidēji 3-4 minūtes.
8. Gatavo vistu apkaisa ar apgrauzdētajām sezama sēklām, pasniedz siltu.