Atpakaļ

Ziedkāposti Singapūras gaumē

Ziedkāposti Singapūras gaumē

Perfekti sabalansētas garšas ēdiens, kas būs piemērots arī vegāniem un veģetāriešiem.

4 porcijas

Sastāvdaļas: 

Vidēji liela ziedkāposta galviņa
2 ēdamk. kartupeļu ciete
4 ēdamk. kviešu milti
1 glāze ūdens
1 tējk. cepamais pulveris
1 paciņa / 120g BLUE DRAGON Saldskābā Stir Fry mērce
2 ēdamk. EXOTIC FOOD Mango mērce
1 ēdamk. KIKKOMAN Dabiski raudzēta sojas mērce
2-3 ķiploka daiviņas
Neliels gabals svaiga ingvera saknes
Kapāti zaļie lociņi
Augu eļļa cepšanaii

Pagatavošana: 

1. Ziedkāpostu sadala mazos gabaliņos.
2. Bļodā ber kartupeļu cieti, cepamo pulveri un kviešu miltus, pievieno ūdeni un visu labi samaisa līdz iegūta viendabīga masa (vidēji bieza, līdzīga pankūku mīklai).
3. Masai pievieno ziedkāposta gabaliņus, visu labi samaisa, lai ziedkāposti vienmērīgi ir pārklāti ar mīklu.
4. Dziļā pannā uzkarsē eļļu un pa vienam eļļā liek cepties ziedkāposta gabaliņus.
5. Kad ziedkāpostiem apkārt izveidojusies kraukšķīga un zeltaina garoziņa, tos izņem no eļļas un novieto uz salvetes, lai tā absorbē lieko eļļu.
6. Citā pannā uzkarsē eļļu, tajā viegli apcep kapātu ķiploku un ingveru.
7. Pievieno sojas mērci, saldskābo mērci un Mango mērci, maisot turpina karsēt.
8. Kad mērce ir uzkarsusi, pievieno, gatavos ziedkāpostus un visu labi apmaisa.
14. Pievieno lociņus un apmaisa.

!!! Tiklīdz ziedkāposti tiek pārklāti ar mērci, tie zaudē savu kraukšķīgumu, tādēļ pārklājiet tos ar mērci īsu mirkli pirms pasniegšanas.